Even voorstellen

Stel jezelf in het kort even voor!
Deze achtergrondinformatie wordt door velen zeer gewaardeerd.
EelcoA
Cognac VSOP
Cognac VSOP
Berichten: 45
Lid geworden op: wo 16 aug 2017, 15:49

Even voorstellen

Berichtdoor EelcoA » wo 16 aug 2017, 16:38

Als nieuw forumlid is het toch wel netjes jezelf even voor te stellen:
Mijn naam is Eelco, geboren in 1980 en woonachtig in Rotterdam. Mijn interesse ligt vrij breed: gedistilleerde dranken en dan met name brandy (waaronder cognac en Armagnac) en calvados hebben mijn voornaamste interesse. Daarnaast gek op aged rum. Soms een fase wat meer richting de whisky (zeker na een bezoek aan Schotland eerder dit jaar), maar ik ben over het algemeen toch niet zo turfig....
Mijn interesse is onstaan toen ik een jaar of 15 geleden van familie een fles brandy van Torres (Hors d'Age; helaas inmiddels uit de handel en lastig te krijgen) kreeg. Daarna via Remy Martin en Hine in de cognac gerolt.
Mijn collectie gedistilleerde dranken is dus vrij breed, kwa cognac tot nu toe vooral de grote merken (op dit moment Remy Martin VSOP, Cellar 16 en Carte blanche, Hine Rare VSOP (altijd in stock hier), Martell VSOP medaillon, ABK6 XO Grand Cru). Van daaruit nu langzaam aan het orienteren op minder bekende / kleinere merken en huizen. En dan biedt het forum een schat aan informatie. En daarnaast is het altijd leuk om gelijkgestemden te vinden, dat is bij cognac toch minder sexy om openlijk voor uit te komen dan bijv. Single Malts heb ik het gevoel! :)
Hier laat ik het even bij, erg benieuwd naar alle andere forumleden en mogelijke proeverijen in de toekomst!
Groet, Eelco

Terug naar “Even voorstellen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast